02 martie 2009

Concurs


Pentru cei romantici un concurs cu un premiu pe masura.Castigatorul va fi cel care va da cel mai inspirat raspuns la intrebarea:
Care a fost cel mai haios cadou primit/oferit de 8 Martie?
Premiul consta intr-o carte scrisa de Petru Romosan care cuprinde cele mai frumoase 100 de poeme romanesti.Castigatorul va fi desemnat in data de 9 Martie si va fi anuntat pe blog.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Ii voi scrie persoanei pe care o iubesc ce simt pentru ea pe asfalt, in fata blocului...apoi ii voi da mesaj si ii voi spune sa se uite pe fereastra

Anonim spunea...

cel mai haios cadou pentru mine a fost un inel cumparat de mine(era haios pentru ca la toti le am spus ca mi l-a luat sotul meu ,pe atunci prietenul meu)

Anonim spunea...

Cel mai haios cadou de 8 martie...a fost o "carte" facuta, in timpul liber, de sotul meu, ce reprezinta evenimentele importante prin care am trecut amandoi de cand suntem impreuna. E un fel de hand made ;)

Anonim spunea...

Nu trebuie sa fie 1 martie sau 1 martie pentru ca sa ii fac cadouri prietenelei mele sau sa ii spun ca o iubesc. Eu ii spun cat de des pot ca o iubesc, ii fac cadouri cat de des cred de cuviinta, de obicei accesorii. De 8 martie vreau sa ii iau un parfum.

Anonim spunea...

am uitat sa imi las emailul dar oricum nu cred ca o sa castig
DJAx3L@gmail.com
La multi ani tuturor femeilor pe 8 martie..si de ce nu si barbatilor :)

Anonim spunea...

Cel mai haios cadou de 8 martie a fost un absorbant primit de la 2 colegi de liceu nebunatici!

Anonim spunea...

Vibratorul, de la sotul meu.

Anonim spunea...

Nu trebuie sa ma gandesc prea mult, ca nu pot uita surpriza de acum 2 ani. Pe 8 martie sotul a intarziat acasa, l-am sunat si mi-a spus ca e la cumparaturi si vine incarcat. Va dati seama ca eram coplesita.
Cand a intrat pe usa abia se vedea din spatele cutiilor. Si-n cutii, surpriza: o bormasina, un ciocan de lipit, un pendular si un trafalet.
Si... atat. Nici macar un ghiocel.
Doar remarca lui: Daca nu-ti plac, da-mi-le mie.

Anonim spunea...

Un martisor!

Unknown spunea...

Foarte important. Nu pot acorda premiul cuiva care nu are numele sau macar adresa de mail trecuta!

Anonim spunea...

Cel mai haios cadou a fost acela pe care a trebuit sa mi-l fac singura daca am vrut sa-l primesc

Anonim spunea...

Cel mai haios dar si cel mai real cadou care il pot face si care mi-l pot oferi este acela de a ramane insarcinata.Acet cadou ar fi o minune pe care eu si sotul meu dorim sa se intample cat mai repede. Va dati seama ce cadou ar fi pentru noi si familiile noastre?

Unknown spunea...

Castigatorul concursului este "Ionelyta".
Asteptam un mail cu datele de contact la adresa lali200380@yahoo.com.
Felicitari!!!