11 martie 2009

CONCURS


Concurs destinat pasionatilor de farse pentru 1 Aprilie. Povesteste-ne care a fost cea mai tare farsa facuta de tine sau prin care ai trecut cu ocazia "Zilei pacalelilor" si poti castiga o carte. Concursul se va desfasura in perioada 12.03-1.04.2009 si are ca premiu cartea " Increderea in sine a adolescentului" .
Castigatorul va fii anuntat pe blog in data de 2.04.2009 si va fii ales in functie de raspunsurile primite.

11 comentarii:

Anonim spunea...

BUNA!cea mai haioasa gluma pe care am primito drept "cadou" a fost la 1 aprilie...cea mai buna pritena a mea...aproape ca ma facut sa cred k ea poate descanta animale si k animalele vad in ea un fel de mama tuturor...:|la prima am zis..k o ia razna..dar ea tot insista..si ce sa fac am crezuto si am stat cu ideea asta in jur de 1 saptamana,..pana cand ea singura mi-a zis k nu a fost decat o glumita piperata.bineinteles toti sau amuzat pe tema asta..:D dar ce mai conteaza .importat e ca am simtit 1 aprilie din plin

Anonim spunea...

Imi amintesc perfect farsa de acum 2 ani. De obicei, dorm foarte mult. Acum doi ani, 1 aprilie a picat exact duminica...motiv clar sa dorm si mai mult, dar era 1 aprilie! Exact cu o zi inainte, am avut cativa prieteni invitati acasa..sa mai stam de vorba si apoi sa ne uitam la un film. In timp ce eu pregateam paharele de suc si popcornul pentru film, ei si-au pus planul in aplicare si eu n-am banuit nimic. A doua zi la 8, au inceput sa sune vreo 7-8 alarme de ceasuri. Am crezut ca visez, pentru ca rareori imi puneam ceasul sa sune duminica. Totusi era prea real ca sa visez, asa ca m-am chinuit jumatate de ora sa gasesc toate ceasurile ascunse de prietenii mei prin diferite locuri din camera.

Anonim spunea...

Buna!!cea mai tare farsa pe care am facut-o a fost o farsa facuta varului meu mai mic de vreo 11 ani,m-am prefacut ca nu-l mai vad,nu-l mai aud,m-am prefacut ca numai exista si el nu i-a dat seama,ea foarte uimit,si cel mai mult l-a uimit faptul ca vorbeam cu prietenul lui imaginar si il intrebam unde este el:))m-am amuzat vreo 2 ore teribil,parintii mei se ascundeau prin camere razand si ei,iar varul meu nu intelegea ce se intampla:))si o farsa care mi s-a fost facuta anul trecut a fost din partea tatului care stiind ca imi este frica de broaste a ascuns o broasca de jucarie dar care parea reala sub perna mea,am reactionat groaznic cand am atins broasca fiind foarte obosita...m-am uitat ce este si am ineput sa urlu:))

Unknown spunea...

VA RUGAM LASATI O ADRESA DE CONTACT PENTRU INMANAREA EVENTUALA A PREMIULUI.

concursuribiz spunea...

Cea mai cea farsa de 1 aprilie mi-a fost facuta de un coleg acum ceva timp in urma (cativa buni) cand mi-a spus ca am fost exmatriculat din facultate... pur si simplu am simtit ca se prabuseste cerul pe mine... noroc ca mi-a vazut reactia si mi-a spus ca e o pacaleala altfel faceam... stop cadru...

chq spunea...

imi aduc aminte farsa de anu trecut. Incerc sa imi sun prietena in jurul orei 10dim. Imi inchide si imi trimite mesaj ca e cu tatal ei la medicul ginecolog, ramasese insarcinata. In acel moment m-am speriat intr-un hal si am inceput sa cred. Dupa vreo 2 ore ma suna si mi-l da pe taicasu la telefon si ma ia foarte tare ca ce i-am facut fetei lui ca nustiu ce. M-am speriat din nou. Vroiam sa le zic si alor mei de situatie, cand dupa cateva ore aflu ca era pacaleala. pheu am facut!! bine ca s-a terminat cu bine:))

Dozescu spunea...

Buna cea mai tare farsa de 1 aprilie am facut-o colegelor mele din generala.Am pictat peretii cu acuarela, facandu-le sa creada ca din pereti curege sange ca-n telenovela Pasiuni...
Bineinteles ca doamna directoare nu a gustat glumita punandu-ma sa zugravessc...

biby_smacky spunea...

farsa cu care mi-am socat, dar totodata l-am facut pe iubitul sa fie in al9lea cer a fst sa-i sp ca sunt insarcinata...nu stia ce sa faca mai intai sa spuna la toata lumea sau sa-si faca lista de cumparaturi pt ala micu'mult asteptat....a trebuit sa-i spun ca era totul doar o farsa,dar asta seara,caci l-am lasat sa-si savureze statutu de tata macar o zi....am fst rautacioasa dar "a muscat frumosss" si m-am simtit razbunata pt o farsa a lui de acum 3ani....

Unknown spunea...

Castigatorul este utilizatorul cu nickul chq. Asteptam un mail cu datele dumneavoastra pentru a va trimite premiul. Felicitari!

Unknown spunea...

Castigatorul este utilizatorul cu nickul chq. Asteptam un mail cu datele dumneavoastra pentru a va trimite premiul. Felicitari!

chq spunea...

va multumesc. ma bucur ca am castigat.
mailul meu e cherquem@gmail.com ; astept un mesaj de la voi intrucat nu va stiu adresa si va voi trimite datele mele de contact.