31 iulie 2010

Delta un loc feeric


Am avut sansa va petrec una dintre vacante intr-un loc minunat al Romaniei si pot sa spun unic in Europa, respectiv Delta Dunarii.
Eu sunt un om pasionat de pescuit si o vacanta in acest loc minunant era ceva de vis. Acolo pe langa diferitele activitati legate de pescuit, balacit...gatit poti face o vizita prin canalele pline de stuf unde parca civilizatia nu a ajuns si esti inconjurat de o liniste incantatoare. Poate ca uneori zumzetul tantarilor si intepaturile lor nu sunt un lucru placut dar ce mai conteza cand esti intr-un loc atat de frumos. Imi placeau serile cand ne adunam in jurul unui foc de tabara cu totii si pregateam peste la gratar si sorbeam un paharel de tarie.
Avem o tara atat de minunata si chiar daca posibilitatile de cazare sunt mai limitate in acea zona eu zic ca merita din plin.
A..si ca sa nu uit nu cred ca e ceva mai placut decat sa privesti rasaritul soarelui in delta. Daca esti pasionat de fauna aici gasesti foarte multe specii de animale mai ales in locurile retrase unde isi pot trai linistite viata.
Mi-a placut enorm de mult plimbarea cu salupa si va recomand si voua sa faceti o astfel de plimbare. In mijlocul deltei veti gasi si un hotel unde poti ajunge numai cu barca.Va las pe voi sa descoperiti locul.

Munte
PARTICIP CU ACEST BLOG LA Concurs

Niciun comentariu: