27 iunie 2016

ARTA CEAIULUI





Nu exista dimineata care sa nu inceapa fara ceaiul meu preferat.....cu mar si migdale. E un moment unic pentru mine in care ma relaxez inainte de a patrunde in lumea agitata in care traim. 

Pe langa efectele benefice pentru partea psihica are multe efecte benefice si pentru partea trupeasca la care noi fetele tinem foarte mult. 

Acest ceai minunat il gasiti pe siteul  https://artaceaiului.ro/ceai-icetea/.
Pretul este unul mai mult decat accesibil raportat la calitatea produsului.



  Ingredientele pe care le contine ceaiul sunt naturale (mar (min. 27%), hibiscus, coaja de macese, coaja de portocala, stafide (min. 9.6%), nuca de cocos, cristale de zahar, arome, scortisoara (min. 1.9%), migdale (1.9%)) si sunt foarte diversificate.
Organic Wellness Tea
Bineneteles ca sunt foarte multe produse si va puteti alege ceva pe gustul vostru astfel incat sa va incepeti ziua fericiti.

Poate vreti sa incercati si ceaiuri bio..... le gasiti tot acolo.





Va atasez mai jos cateva informatii care cred ca va vor convinge sa il incercati si voi.
  1. Ice Tea by arta Ceaiului e 100% natural, contine doar bucati de fructe si frunze de ceai
  2. Ice Tea by Arta Ceaiului iti ajunge toata vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul nostru online, ti le livram acasa in 24 – 48 de ore si le ai la dispozitie oricand ai chef sa te racoresti
  3. Ice Tea by Arta Ceaiului nu ingrasa, putand fi preparat fara zahar, sau adaugand o cantitate mica de miere sau indulcitor natural
  4. Ice Tea by Arta Ceaiului vine intr-o gama larga de arome, data de varietatea ingredientelor. Ai de ales intre combinatii inedite de fructe “autohtone”: capsuni, fructe de padure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana.
  5. Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atat in varianta fara teina de catre copii sau cei care vor sa reduca continutul de cofeina consumat, sau in varianta cu teina, pentru cei care vor sa se si energizeze in timp ce se racoresc.
  6. Ice Tea by Arta Ceaiului e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensitatii gustului si poti sa-l iei peste tot cu tine intr-o cana termos.

Niciun comentariu: