29 aprilie 2011

CONCURS-CASTIGA UN ROMAN DE JOHN LE CARRE


Pentru a castiga romanul lui John le Carre "Omul nostru din panama" trebuie sa lasati un comentariu la acesta postare in care sa precizati care a afost cea mai interesanta carte citita de voi.
Castigatorul va fi tras la sorti in data de 29 mai iar premiul va fi expediat prin posta.

28 de comentarii:

Alexa Oana spunea...

Cea mai interersanta carte pe care am citit-o a fost "Al cincelea munte" de Paulo Coelho, deoarece imi place modul in care sunt redata povestirea de catre autor, profunzimea cuvintelor, starile prin care trece omul ca sa ajunga la lumina, drumul pe care trebuie sa il parcurga si nu in ultimul rand faptul ca ma regasesc pe mine printre radurile scrise de autor. Este o carte minunata care merita citita. Si inca un motiv pentru care imi place carte, si cartile in general, este faptul ca prefer sa lecturez in timpul meu liber.

Stamorello spunea...

Cea mai interesanta carte pe care am citit-o a fost „Interpretarea gesturilor” de Joseph Messinger.
stamorello@gmail.com

Tweeknax spunea...

Ultima carte citita,totodata care mi-a placut f mult, este ‘Ghidul Optimistului – Ghidul Pesimistului’ de Niall Edworth si Petra Cramsie, prin citatele celebre aranjate pe diverse categorii.

Plesa Maria spunea...

Cea mai interesanta carte pe care am citit-o a fost "Singur pe lume" de Hector Malot.O carte superba care ma scotea dintr-o lume frumoasa,fara griji si ma introducea intr-o lume in care viata fara parinti poate fi foarte grea.

tipi spunea...

"Gog- Giovanni Papini " ,ea reprezentand un proces moral al societăţii moderne. Ba, mai mult, al modernismului social.

Anonim spunea...

Am citit multe carti, dar cea care m-a impresionat cu adevarat a fost romanul lui Thomas Hardy, "Tess D'Urberville". Cartea prezinta destinul unei fete simple, de la tara atunci cand aceasta afla ca este descendeta pe linie directa ale celei mai vechi familii de cavaleri din tinut, cavalerii D'Urberville. Este o poveste emotionanta, tragica deoarece personajul moare la sfarsit din cauza crimei pe care o comite numai pentru a-si recastiga sotul. Personajul principal, Tess, duce o lupta intre datoria de a face ceea ce trebuie pentru familia ei si dragostea sa pentru Angel Clare. Este o poveste de dragoste nemuritoare care te captiveaza inca din primele randuri.

Tommy Brânda spunea...

Cea mai interesanta carte citita de mine ar fi "Cianura pentru un suras" de Rodica Ojog-Brasoveanu.

Anonim spunea...

Mi-a placut foarte mult seria scrisa de S.Meyer ,,Twiling,,

LeX spunea...

Cea mai interesanta carte pe care am citit-o a fost "The Secret" de Rhonda Byrne

Anonim spunea...

Ultima carte citita e scrisa de Guillaume MUSSO si se intituleaza Fata de hartie. E o carte interesanta si cititu-l pe Parisien ''un spectacol de magie''
laura roxana
hlroxana@yahoo.com

Anonim spunea...

Mie mi-a placut foarte mult seria "WINNETOU" scrise de Karl May.
Aceste carti mi-au marcat copilaria si adolescenta.Aventura, actiune,suspans,locuri si privelisti uimitoare(vazute cu ochii mintii),prietenie si legaturi demne de urmat. Le-am recitit de curand cu placere.

Trufin Roxana spunea...

Cea mai interesanta carte pe care am citit-o a fost "Cimitirul animalelor" de Stephan King

queensoft spunea...

Cea mai interesanta carte citita de mine a fost "Inapoi la trupurile voastre razletite" de Philip Jose Farmer.

Anonim spunea...

Buna ziua ... Cea mai interesanta carte citita de mine a fost Misery scrisa de Stepehn King. Cartea a fost scrisa in anul 1987, iar in anul 1990 s-a facut un film dupa carte. In ea este vorba de un scriitor pe nume Paul Sheldon care a pornit la drum pe o furtuna de zapada si face un accident. El este salvat de o fost asistenta si cea mai infocata fana a sa pentru seria lui de Romane MISERY , ea se numeste Annie Wilckes, iar la scur timp Paul isi da seama ca locuieste in casa unei femei nebuna. Multumesc pentru atentia acordata

Andra D. spunea...

Fecioara incatusata", scrisa de Ayaan Hirshi Ali, este una din cele mai interesante lecturi parcurse in ultima perioada. Aceasta este un discurs ce prezinta greutatile pe care femeile din lumea araba le indura in tacere, fortate sa isi accepte destinul impus de familie.
Hirshi Ali prezinta o realitate cruda, in care suferinta este mascata de principii religioase adanc inradacinate in metalul colectiv.
Pe scurt, o carte despre neputinta de a trece peste bariere si de a comunica cu o alta cultura. O carte despre dorinta de evadare din izolare, despre dorinta de a intelege lumea si puterea de a deveni cineva la mii de kilometri distanta de casa.

Anonim spunea...

Cea mai interesanta carte citita si pe care am terminat-o ieri se numeste "Cum sa pictezi un mort" de Sarah Hall

Aneta spunea...

Cea mai interesanta carte pentru mine a fost Dr.Jivago de Pasternak.

doria10 spunea...

Cartea cea mai frumoasa si interesanta pe care am citit-o a fost "Mesaj de departe - manuscris gasit intr-o sticla" scrisa de Nicholas Sparks. Am citit-o intr-o singuraa zi, a fost emotionanta si romantica. Dupa aceasta carte s-a facut si un film foarte bun cu Robin Wright si Kevin Costner in rolurile principale.

doria10 spunea...

Cartea cea mai frumoasa si interesanta pe care am citit-o a fost "Mesaj de departe - manuscris gasit intr-o sticla" scrisa de Nicholas Sparks. Am citit-o intr-o singura zi, a fost emotionanta si romantica. Dupa aceasta carte s-a facut si un film cu Robin Wright si Kevin Costner in rolurile principale.

andradarling spunea...

O carte interesanta pe care am citit-o a fost "Iarna vrajbei noastre" de John Steinbeck. O recomand tuturor. Lectura placuta!

crespo spunea...

Cea mai interesanta carte si in acelasi timp si educativa a fost "
Schimba-ti intrebarile, schimba-ti viata : 10 sfaturi pentru o gandire investigativa" de Marilee Adams.

luci10 spunea...

Imi place istoria, asa ca mi-a placut catrea “Hitler, germanii si solutia finala” de Ian Kershaw. Foarte interesanta!

myriam spunea...

"Puterea" de Ovidiu Chirovici
Prezinta evolutia puterii de-a lungul timpului si cum oamenii manevreaza puterea sau invers , ea ii controleaza pe ei. Se axeaza doar pe anumite tipuri de puteri... Merita citita, daca vrei sa intelegi cine o foloseste si cum o foloseste, se poate citi si printre randuri.

Miha Dr. spunea...

Ultima carte pe care am citit-o si mi-a placut a fost "Cum sa spui Nu" de Marie Haddou.Chiar ai ce invata din ea.

sanditza spunea...

Cea mai interesanta carte citita de mine este "Razboaiele mele" de Adelin Petrisor!

Chiperi spunea...

"Jurnalul fericirii" de Nicolae Steinhardt.

Alexandra. spunea...

Cea mai interesanta carte citita de mine as putea spune ca a fost Alchimistul de Paulo Coelho

Unknown spunea...

castigatoarea este Andra D. FELICITARI!
Te rog sa lasi adresa de mail aici pentru a vedea cum poti intra in posesia premiului.