21 ianuarie 2010

UN NOU HIPERMARKET IN BRASOV

Primul mare investitor de pe platforma Tractorul a semnat contractul cu dezvoltatorii proiectului „Coresi”. Aici se va deschide, vara viitoare, hipermarketul Auchan, unul dintre cele mai mari din regiune.

Reprezentantii companiei Centerra Management, dezvoltatorul proiectului Coresi, spun că pe locul fostei uzine vă apărea pînă în 2012 o zonă comercială, de business şi de divertisment, unică în Transilvania.

50.000 de produse. Hipermarketul Auchan va avea o suprafaţă totală de 16.000 mp, din care suprafaţa de vânzare reprezintă 10.500 mp, şi va comercializa o gamă de aproximativ 50.000 articole. Auchan propune clienţilor din Braşov un nou concept – zona de brutărie–patiserie–gastronomie ocupă un spaţiu extins şi este plasată chiar la intrarea în magazin. „Sunt foarte bucuros pentru semnarea parteneriatului din cadrul proiectului Coresi şi am încredere în succesul acestui proiect, atât datorită atractivităţii unice a parcului de retail cât şi potenţialului oferit de oraşul Braşov. Deschiderea unui nou hipermarket Auchan în Braşov confirmă continuarea planului nostru de expansiune pentru piaţa din România – acela de a dubla numărul de magazine în 3 – 5 ani”, spune Patrick Espasa, Director General Auchan România.

sursa:brasovultau

Niciun comentariu: