28 aprilie 2009

CONCURS


Daca ai avut o vacanta frumoasa de 1 Mai sau daca ai muncit cu acesta ocazie nu ezita sa ne povestesti si noua. Concursul se va desfasura in perioada 29.04-29.05.2009 iar premiul se va acorda celui mai interesant comentariu .Premiul consta intr-un breloc Prizze " Pestisorul" in valoare de 10 euro.

9 comentarii:

Unknown spunea...

VA RUGAM SA NU UITATI SA LASATI O ADRESA DE MAIL PENTRU AVA PUTEA CONTACTA IN EVENTUALITATEA CA VETI CASTIGA ACEST CONCURS.

Anonim spunea...

O vacanta frumoasa de 1 Mai , a fost acum 3 ani la Bran-Moeciu .
A fost foarte frumos , vizitand castelul Bran , pe atunci fiind al statlului , dar acuma stiti bine cu toti e al familiei de Holentoler si tot interior e depozitat undeva prin Bucuresti iar castelul e gol , pe de atunci a fost foarte fain , apoi la Rasonv , acei renumiti Carnati de Rasnov , unici si cei mai buni din Romania . Am facut atunci un gratar in padurea din spatele hotelului , iar cu acel fum , in jurul orei 1 noaptea , era imprasitat peste tot mini-orasul .
Apoi a fost o excursie la Brasov , cu telecabina , la Sinaia , la Castelul Peles si apoi Pelisorul care nu m-a impresionat prea tare , apoi prin Harghita si Covasna unde am savurat Chiurtosu apoi ne-am pornit spre casa ca odata cu noi se terminau si banii .
O excursie foarte reusita !
Va propun si voua acel traseu , cu exceptia Castelului Bran deoarece e gol si nu merita .
E-mail : adria5n@yahoo.com

rulz spunea...

Nu mai tin exact minte ce am facut in alti ani de 1 Mai,probabil pentru ca nici nu a fost o zi chiar atat de speciala. Dar anul asta a fost altceva,chiar daca nu am plecat nicaieri. Am stat in casa pana la pranz,ca sa iau masa cu toti,apoi m-am imbracat,mi-am luat chitara,rolele si am plecat afara. Am mers in parc,unde era destul de liniste,si soare,si am inceput sa cant. Nu stiu cat de mult o sa impresioneze pe cineva chestia asta,dar mie chiar mi-a placut,cum se imbina muzica creata de mine cu cea a pasarilor,si ca aceasta zi sa fie si mai perfecta,nu a aparut nici un "musafir" nepoftit sa-mi tulbure linistea. Seara m-am intors acasa foarte fericit,deoarece acea zi nu a trecut fara sa o traiesc.

E-mail: death.rulz@yahoo.com

crystynabyanca spunea...

eu am fost de 1 mai la munte cu sotul si fetita mea si a fost totul ptr mine.parerea mea e ca daca esti cu cei dragi nu conteaza locatia.

Andrei spunea...

Buna!
Pe data de 1 mai 2009 eu impreuna cu prietenii mei ne-am dus sa petrecem ziua libera de 1 mai la padure.Drumul a fost putin cam greu si obositor deoarece am tot urcat,dar intr-un final am ajuns la locul dorit.
Ne-am dat jos din masini si am inceput sa amplasam corturile(care aveau), sa facem mancare, mici, gratare, ca tot romanu'.
Ziua a trecut super, iar seara dupa un mic bairam prin padure ne-am dus fiecare la culcare.Eu impreuna cu prietena mea si inca un cuplu am dormit intr-o maisna(opel corsa).Cum masina era mica nu am reusit sa dormim nicicum, iar pe la ora 3-3 jumate eu impreuna cu prietenul meu am inceput sa ne batem(din joaca evident), el a vrut sa vina peste mine in fata, iar atunci masina a iesit din viteza si cum era roua afara, iar masina in panta destul de mare a luat-0 la vale.
dupa 2-3 metri am acrosat o alta masina, care ne-a trimis exact intr-o rapa.Am incercat sa pun frana dar nu puteam din cauza bagajelor, iar volanul era blocat.
Asa ca am alunecat in acea rapa vro 100 metrii, pe parcursul acestei alunecari ne-am bagat si in cativa pomi,dar masina nu a reusit sa se opreasca.Eu eram foarte sperit de situatie la fel ca si ceilalti 3 din masina si zburam dintr-o parte in cealalta a masinii.Pana la urma ne-am impormolit intr-o groapa de noroi unde masina nu a-a mai dus.
Am iesit afara toti, tremuram si ne uitam in jur dar era bezna.
Telefoanele mobile nu functionau deloc(nu aveau semnal), iar noi nu stiam ce sa facem.In padure se auzeau tot felul de zgomote, care ne infricosau si mai tare.
Am hotarat sa incercam sa mergem inapoi pe drumul pe care a ajunecat masina, singura lumina avand-o de la telefoane.Dupa un drum de aproximativ jumatate de ora, am ajuns in tabara instalata, unde totul parea sa fie perfect normal, nimeni nu stia ca noi am alunecat in prapastie.
Iam trezit pe ceilalti, iar dimineata masina a fost tractata de un tractor.
Le-am povestit celorlalti dimineata isprava noastra, fiind ascultati cu sufletul la gura.
Multumesc, larevedere

desyre spunea...

Imi pare bine ca anul acesta a fost 1 mai vineri, deci am avut parte de un weekend prelungit. Nu a fost o vreme prea frumoasa dar a fost bine. Am stat in curte, am facut gratar.. a inceput sa picure si am adus o umbrela de plaja si am tinut-o deasupra gratarului..am mancat totusi in curte ca masa e sub un tei mare. Mai pica din cand in cand cate o picatura pe fripturica mea.. dar facea parte din farmenul zilei de 1 mai.

desyre spunea...

Imi pare bine ca anul acesta a fost 1 mai vineri, deci am avut parte de un weekend prelungit. Nu a fost o vreme prea frumoasa dar a fost bine. Am stat in curte, am facut gratar.. a inceput sa picure si am adus o umbrela de plaja si am tinut-o deasupra gratarului..am mancat totusi in curte ca masa e sub un tei mare. Mai pica din cand in cand cate o picatura pe fripturica mea.. dar facea parte din farmenul zilei de 1 mai.

elvira_ana@yahoo.com

serian teodora spunea...

buna vacanta de 1 mai e foarte mica o zi ce poti face int-ro zi daca stii cum sa iti petreci timpul distrandu-te atunci e totul bine vacanta de 1 mai am fost la mare la mamaia desi era foarte frig m-am incalzit gandindu-ma la ce peisaj frumos am in fata n-am reusit sa aintru in apa apa fiind foarte rece dar a fost foarte frumos s mereu cand merg vara la mare e totul diferit
email-teo.teodora2008@yahoo.com

Unknown spunea...

Castigatorul este cel care a postat primul raspuns si are adresa de mail adria5n@yahoo.com.Felicitari!!!