09 iulie 2012

FESTIVALUL RACILOR LA NATURA PARC BRASOV

in 15 iulie, la Natura Parc® are loc cea mai mare populare cu raci din țară. 
Popularea cu raci a două bălți din arealul Natura Parc va însemna deschiderea celei mai mari crescătorii de crustacee din România, oferind vizitatorilor și turiștilor noștrii o preocupare inedită pe lângă celelate activități de petrecere a timpului liber.
Popularea bălților se va face cu specia Astacus Leptodactylus, cunoscută pentru savoarea gustului dar și pentru combinația unica de proteine, Omega 3 și amino-acizi.

La prețuri extrem de convenabile, racii VII vor fi disponibili în cantități suficiente, pentru ca toată lumea să-și satisfacă plăcerile gastronomice. Tentația unei asemenea alegeri face din Natura Parc, locul unde aromele, gusturile și plăcerile culinare pescărești se transformă într-un deliciu pentru turiștii noștri.

OFERTA Natura Parc® este de nerfuzat! Un platou de racii, de 1 kg, gata pregătiți pentru două persoane la numai 35 lei. Pur şi simplu fiert cu buchete mari de mărar proaspăt şi presărat cu sare, acestă rețetă merge cel mai bine cu berea.
Și pentru cine vrea să încerce variatele rețete culinare cu raci, îi pot cumpăra VII pentru numai 35 lei/kg. Preparatele cu raci sunt o delicatesă în gastronomia internațională, aceștia reprezintă o hrană cu aport scăzut de grăsimi, consumul zilnic reprezentând un beneficiu pentru sănătate.

Raci mai mult decât proaspeți – VII, un deliciu gastronomic la Natura Parc®

15 – 19 AUGUST, Festivalul Racilor 
Fierți, prăjiți sau asezonați cu diferite sosuri și condimente, racii vor fi vedetele unui festival în luna august la Natura Parc. Multe concursuri se vor întâmpla pe parcursul festivalului, cum ar fi cea mai mare captură a zile şi cel mai gustos preparat. Festivalul Racilor o sărbătoare cu divertisment, concursuri “Raliul Racilor” , muzică şi multe alte surprize.

Niciun comentariu: