26 iulie 2015

BANI OBTINUTI DIN BLOGUL PROPRIU CU ADSENSEZilele acestea incercam sa imi dau seama care sunt metodele de a castiga bani folosind un PC, conexiune la internet si ceva timp, chiar daca in zilele noastre avem din ce in ce mai putin.


Am citit zeci de bloguri, site-uri si articole din care am extras o metoda folosita  de multa lume, respectiv publicarea de anunturi adsense pe site-ul/blogul personal.
A...nu aveti blog nu-i nimic puteti sa va faceti unul gratuit pe www.blogger.com sau pe alte platforme puse la dispozitie online.
Nu mai trebuie decat sa va apucati de scris sau ma rog de postat poze, filmulete, etc.  Acum vine partea cu castigurile iar pentru acesta trebuie sa aveti un cont http://www.google.com/adsense/start/.
Dupa ce v-ati activat contul si trebuie sa va spun ca asta va dura ceva pana veti primi prin posta un cod de la Adsense, va puteti interconecta contul la blog lucru care va va permite sa castigati banuti.
Pana atunci aveti timp sa va faceti blogul cunoscut si ceva trafic, lucruri care vor conta in algoritmul de calcul.
Da e adevarat trebuie sa va placa sa scrieti si daca se poate zilnic. Daca aveti intrebari cu siguranta le putem lamurii.

Niciun comentariu: