10 iulie 2015

Horoscop amuzant





 http://static.zerochan.net/Zodiac.full.1028455.jpg
Cumparaturile de sarbatori pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec: va fi primul care ajunge la mall de Black Friday si, dupa ce se va lupa cu patos pentru un loc de parcare si va zgaria masina, se vor impinge, lovi, zgaria si musca pe oricine dintr-o ditai coada, va iesi putin sifonat, dar cu bratele pline de pungi cu cele mai bune produse. La ce altceva te asteptai?

Taur: va sta in fata calculatorului si a face toate cumparaturile online, atata timp cat temperatura camerei va fi potrivita si vor avea un pahar de vin la indemana. In orice caz, de cele mai multe ori se vor opri din shopping pentru pauze de baie si vor abandona procesul total daca stomacul lor le zice ca e timpul cinei.

Gemeni: vor cumpara dublu din toate, dar fiindca are multe rude si prieteni se va rezuma la acelasi cadou pentru fiecare. Oricum ii va povesti peripetiile prin care a trecut cumparadu-l.

Rac: Din cauza unei experiente traumatizante la un Black Friday acum cativa ani, Racul va refuza sa-si paraseasca casa pe periada lunii Decembrie.

Leu: Nu crede ca e necesar sa dea cadouri prietenilor sai...deja il au pe el...ce le mai trebuie?

Fecioara: Va avea pregatite cadourile inca din noiembbrie (sau inainte de Halloween daca e norocoasa), dar vor profita de reducerile de sarbatori pentru ultimele retusuri si detalii ale cadourilor.

Balanta: este natural pentru el sa iubeasca aspectul social al sarbatorilor, dar nu se poate hotari ce sa dea prietenilor. Asadar, le va da cupoane de cumparaturi...dar de la ce magazin?

Sagetator: Desi si-a promis sa mai scurteze din lista de prieteni fiindca anul trecut a ramas cu datorii din cauza cumparaturilor agresive, un Sagetator se va pierde inevitabil in "spiritul sarbatorilor" si va cheltui si ultimul banut.

Capricorn: este prea preocupat de planurile sale finaciare pentru a cheltui banii lui din greu castigati pentru cadouri nsemnificative din cauza unui punct arbitrar din inartirea Pamantului. In orice caz, daca cred ca un cadou ii va fi avantajos pentru cariera lui de viitor, va cumpara o geanta de firma pentru sefa lui - asta in cazul in care vea o promovare (o vrea).

Varsator: Crede ca "sarbatorile" au un aer prea crestin si ar participa la festivitati doar daca toate religile majore s-ar contopi si ar crea Marea Fraternitate a Pacii. El/Ea petrece luna Decembrie fcand progrese pentru reforma sociala si spirituala, si ii indeamna si pe prietenii sai sa faca la fel.

Pesti: Nu cumpara sau primeste cadouri pentru ca se cred singuri in univers, detaati de restul umanitatii deoarece sunt singuri care pot intelege adevarata natura a suferintei umane. Petrec Craciunul in compania vinului lor vechi si de calitate, citind poezii si meditand la natura vietii umane.

Niciun comentariu: