20 iulie 2015

Masca de par din ulei de masline

Imagini pentru olive oilSigur ati auzit de multe masti de par care promit regenerarea parului, prevenirea caderii parului etc. In loc sa folositi produse din import care nu stiti ce contin, mai degraba dati o fuga pana la un magazin naturist sau va faceti o masca pentru par singuri.
Uleiul de masline este cunoscut pentru proprietatiile sale de a reda vitalitatea si stralucirea firului de par.

 Ce trebuie sa faceti?

Mai intai trebuie sa alegeti uleiul de masline. Fi-ti siguri ca este bio.
In functie de lungimea parului, incalziti uleiul intr-o oala, dar sa nu fie fierbinte (sa nu depaseasca 40 grade).
Il aplicati pe par si masati, iar dupa asta, va puneti o casca de dus pe cap si lasati uleiul sa actioneze timp de o ora (aveti grija sa nu alunecati, se poate sa lasati cateva picaturi in urma).
Clatiti si spalati parul ca de obicei. ^_^
Imagini pentru olive oil mask
Experienta personala: Eu am folosit uleiul de masline cam 2-3 luni. Nu am stat o ora de fiecare data, dar pot spune ca parul meu e mai sanatos acum si mai "manevrabil". Uleiul de masline nu se foloseste mai multe 1 data pe saptamana, chiar o data la 2 saptamani daca parul vi se ingrasa repede.

 Uleiul de argan poate fi o alta metoda pentru regenararea parului. Pasii sunt...invers facuti. Executati rutina de spalare a parului, puneti 2-3 picaturi de ulei de argan in palma si masati parul (de obicei ajuta firele despicate) sau pulverizati 2-3 pufuri direct pe par si lasati parul sa se usuce.

Niciun comentariu: