05 iulie 2015

Metode naturale pentru un ten sanatos

1. Sucul de lamaie. Pentru cele mai bune rezultate, sucul se aplica direct pe piele si se lasa timp de o ora.

2. Otetul de mere. Fiindca este mai concentrat decat sucul de lamaie, acesta trebuie diluat macar cand e prima oara utilizat.

3. Praful de copt. Acesta are multe proprietati care ajuta tenul: exfoliaza, are rol anti-inflamator si curata tenul. Este simplu, il amesteci cu apa calda pana obti o pasta pe care o aplica ca o masca timp de ora dupa care clatesti fata.

4. Albusul de ou. Acestea se aplica pe ten cu un buretel sau direct cu degetele. Se lasa o ora, dupa care se clateste.

5. Mierea. Cea mai buna miere pentru ten este manuka care este populara pe internet pentru propritatile ei calmante.

6. Papaya. Acest frucat este folosit in multe produse de ingrijire. Ca sa economisiti si bani, puteti sa faceti din miezul de papaya o pasta pe care o aplicati pe ten si o lasati sa-si faca efectul 30 de minute, dupa care clatiti si va dati cu o crema hidratanta.

7. Amidon de porumb. Acesta este recomandat pentru cei care au pielea sensibila deoarece amidonul este foarte delicat cu aceasta. Se amesteca cu apa pana se face o pasta si se poate aplica doar in zonele sensibile sau pe intreaga fata.

8. Cuburi de gheata. Daca aveti puncte negre/albe sau cosuri pe fata puteti freca un cub de gheata pe zona problema. Acesta deschide porii si extrage si bacteria.

9. Apa. 10-12 pahare de apa pe zi ajuta la eliminarea impuritatiilor si bacterilor din aproape tot corpul.

Niciun comentariu: